avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 886 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Sediu PFA,in acelasi loc cu sediu SRL, este posibila
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Sediu PFA,in acelasi loc cu sediu SRL, este posibila

Va salut!
Cu respect Va rog sa ma ajutati cu o incertitudine ,
Am un Pfa aproximativ 1 an ca si vechime. sediul social fiind casa parintilor, este contract de comodat de pe toata suprafata casei, Doresc sa infintez un Srl la aceiasi adresa dar sa nu renunt la pfa . Este Posibil acesta actiune ??, si inca ceva, Pot detine Pfa si Srl ? chiar daca srl ul nu ar avea sediul social la aceiasi adresa cu pfa ul ?.
Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 19:31, 31 Martie 2016
Eu zic ca se poate dacă e sediu fără activitate.
Nu am remarcat sa existe interdicție de a avea și SRL și PFA.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa - sediu profesional intr-o casa Frezia84 Frezia84 Urmeaza sa stabilim sediul profesional al PFA-ului intr-o casa. Intrebarile mele sunt: - trebuie sa individualizez cumva o camera in sensul stabilirii ... (vezi toată discuția)
Certificat fisc pentru sediu profesional pfa adi_68 adi_68 Lamuriti-ma, va rog, pentru sediu profesional este necesar certificatul de la Fisc sau ajunge contractul de inchiriere, comodat etc? La adresa unde vreau ... (vezi toată discuția)
Srl-d ralucaciobanu ralucaciobanu Buna seara doresc sa infintez un srl-d pentru afacere online in domeniul vanzare produse si publicitate online mentionez ca totul sa fie numai pe internet ... (vezi toată discuția)