avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 392 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale SRL-D
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

SRL-D

Buna seara doresc sa infintez un srl-d pentru afacere online in domeniul vanzare produse si publicitate online mentionez ca totul sa fie numai pe internet ,problema este ca nu detin un act de casa , va rog sa imi spuneti care sunt costurile pentru infintare si daca este necesar si sediu .
Cel mai recent răspuns: ContSters318277 , utilizator 22:09, 26 Septembrie 2014
Este obligatoriu sedu social chiar daca activitatea este on-line. Sediul social este necesar si pentru detinerea actelor societatii si pentru un eventual control.

Dovada spatiului pentru sediu social se poate face prin:
- contract de inchiriere, contract de comodat, contract asistenta juridica cu sediu la avocat pentru o perioada de 1 an.
Ultima modificare: Vineri, 26 Septembrie 2014
ContSters318277, utilizator
Este profitabil un srl-d ? am inteles ca nu platesti taxe la stat este adevarat
Sunteti scutiti de taxele de infiintare nu stiu daca vorbim de un procent de 100%, ma refer la taxele ONRC.
Impozit platiti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

infiintare srl cu sediu social garsoniera locuita terminus1 terminus1 Buna ziua, As dori sa stiu daca se poate infiinta un SRL pentru un magazin virtual cu sediu social intr-o garsoniera cu o singura camera in care si locuiesc ... (vezi toată discuția)
Magazin on-line haine second-hand florinat florinat Buna ziua, As dori sa stiu, pentru un magazin on-line avand ca obiect comertul cu haine second-hand sau haine care mi-au apartinut sau unele creatii proprii, ... (vezi toată discuția)
Comodat sau inchiriere Badger Badger Daca la infintarea SC spatiul a fost pus la dispozitie SC printr-un contract de comodat, pt ca aceiasi SC sa se treca de la comodat la inchiriere in acelasi ... (vezi toată discuția)