avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 697 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Declaratia 260 si efectuarea platii
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Declaratia 260 si efectuarea platii

Buna ziua,
Am primit prin e-mail de la Fisc, decizia de impunere pt. venituri din cedarea folosintei bunurilor(respectiv din chirie apart.)cat si pt. contributia de asig sanatate( an 2015 si 2016). Am achitat online suma de plata pentru cele doua atat pt. 2015 cat si pt.2016 si as dori sa stiu daca trebuie sa mai merg la Fisc pentru ceva si cum pot afla daca s-a efectuat plata?
multumesc.
Cel mai recent răspuns: ladyana , utilizator 08:45, 1 Aprilie 2016
Nu este obligatoriu să mai mergeți, dar ca să nu aveți surprize cel mai bine e să vă faceți un cont în Spațiul Privat Virtual.
Mergeți pe www.anaf.ro, secțiunea Servicii Electronice. Click pe săgeata galbenă din dreapta.
Alegeți punctul 03 - Serviciul înregistrare/ înrolare persoane fizice în spațiul privat virtual.

Să aveți la îndemână cartea de identitate și decizia de impunere 260 (o să vă folosească numărul deciziei în procesul de înregistrare).

După ce ați creat contul, puteți verifica ce mai aveți de plată.

Tot acolo veți putea vedea o confirmare a plăților pe care le faceți (doar cele făcute după crearea contului).

Multumesc mult.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratia220 alin marius popescu alin marius popescu buna ziua.sunt adminitratorul unei ii .am carte de munca.am solicitat un credit prima casa pe baza salariului.acum mi se cere sa depun la dosar declaratia de ... (vezi toată discuția)
Ii decizie impunere d260 diferita de d200 depusa tgvadi tgvadi Buna ziua, pe 24.05.2016 am depus d200, electronic, spatiul virtual privat, iar la rubrica venit brut am trecut 13.131 lei. Buun azi mi-a sosit, in acelasi ... (vezi toată discuția)
Chirie Gergely Melinda Gergely Melinda Bună ziua. Am închiriat o cameră cu 700 de lei.trebuie să completez declaratia unică pt venituri din chirii? (vezi toată discuția)