avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 723 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... II decizie impunere d260 diferita de d200 depusa
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

II decizie impunere d260 diferita de d200 depusa

Buna ziua, pe 24.05.2016 am depus d200, electronic, spatiul virtual privat, iar la rubrica venit brut am trecut 13.131 lei. Buun azi mi-a sosit, in acelasi spatiu virtual privat, decizia 260 de impunere dar cu 18.131 trecut la venit brut. Fix 5000lei mai mult. Am si d200 depusa si recipisa, ce sa fac sa depun rectificativa? Multumesc
Cel mai recent răspuns: tgvadi , utilizator 05:02, 4 Iunie 2016
Update: acum am observat ca mi-au trimis si d250 pt 2015 tot cu cifrele gresite. Tot 5000lei in plus la venit.
Ultima modificare: Miercuri, 1 Iunie 2016
tgvadi, utilizator
Nu depuneti nimic in plus ci mergeti la ei la sediu cu cate o copie din ce ati depus atunci pentru a lamuri problema.
Multumesc, poate imi fac curaj miine sa ma duc. Credeti ca trebuie sa fac 'Contestatie' sau o pot modifica pe loc :innocent:?
Asta depinde de situatia concreta cu care va veti intalni la ghiseu. Daca chiar nu se rezolva, sigur va trebuie de la ei o motivare scrisa si pe asta o obtinti doar in urma unei contestatii.
Miine dimineata sunt programat, va tin la curent. Neoficial, este mai bine sa nu folositi SPV pana in 2019 :D.

Alte discuții în legătură

Cum si cand se face plata sumelor datorate de o ii alexandrada alexandrada Bună ziua! Mi-este neclar dacă de când apărut declarația unică mai aștept sau nu impunerea de plată de la ANAF sau pur și simplu plătesc în contul ... (vezi toată discuția)
Dividente si declaratia unica 2018 hvac hvac Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in ceea ce priveste dividentele ridicate anul trecut 2018-pentru care s-a platit impozitul 5%. Nu a fost depusa declaratia ... (vezi toată discuția)
Declaratia unica la radierea pfa Sophiaa Sophiaa Buna ziua! Luna trecuta pe 13 mi-am înfiintat pfa. Astăzi am ridicat foaia radierii de la registrul comerțului! Ce fac mai departe? Nu am dat nici ... (vezi toată discuția)