avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 521 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Furt dupa o luna
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Furt dupa o luna

Buna seara.......am si eu o intrebare
Acum o luna pe data de 8 martie am fost prins incercand sa sustrag ceva nesimnificativ in valoare de 68 lei
acum o saptamana sau doua am fost la sectie sa intebam ce sa mai intamplat cu cazul si un politist venit de la arhiva a zis ca sa ne vedem de treaba noastra si ca ei fac tot ce se poate sa ne uite
acum la ce sa astept...prejudiciul a fost recuperat......nu stiu nu am primit nimic si prima data cand am fost luati la sectie am cooperat si am dat tot ce trebuie
Mentionex ca eu am 15 ani iar colegul meu are 16....si doar el a avut bunuri asupra sa intrebarea este ce sa mai fac?
nu mai pot sa dorm noaptea
imi pare rau de tot ce am facut si sunt disperat
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 01:42, 1 Aprilie 2016
Copiii intre 14 si 16 ani raspund penal doar daca se dovedeste ca au avut discernamant in comiterea faptei respective. Adica organele de ancheta penala trebuie sa aduca dovada ca acei copii au avut discernamant, altfel se considera din oficiu ca n-au avut. [ link extern ]

Pe urma, daca fapta nu prezinta pericol social, nu se pedepseste.
Ultima modificare: Vineri, 1 Aprilie 2016
tgeorgescu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt dupa ceva timp (update) pisicaqqq pisicaqqq Buna ziua.......am si eu o intrebare Acum o luna pe data de 8 martie am fost prins incercand sa sustrag ceva nesimnificativ in valoare de 68 lei acum o ... (vezi toată discuția)
Permisul retinut GudacIonut GudacIonut In noaptea de 16.05.2015,in Orasul Costesti,judetul Arges,am fost somat de un echipaj de politie local sa trag pe dreapta. Consumasem 2 beri , si 2 pahare de ... (vezi toată discuția)
Scapa sau nu? JParice JParice Buna seara, supun atentiei dvstra urmatorul caz.Persoana X fara antecedente penale, integrat perfect in societate atat din punct de vedere profesional cat si ... (vezi toată discuția)