avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate un tablou de 116 ani
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

un tablou de 116 ani

am un tablou de 116 ani si nu stiu cam cat ar valora ,,,daca se poate un nr de telll ??
Ultima modificare: Vineri, 1 Aprilie 2016
denis999, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 09:44, 1 Aprilie 2016
Ii puteti face o evaluare la o casa de licitatii sau un muzeu de arta unde exista experti evaluatori.
da numa ca eu nus din bucuresti as din timis
sannicolau
Dar cine v-a trimis la Bucuresti?:hm:

Case de licitatii si muzee sunt in toata tara inclusiv in Timisoara!

Le contactati telefonic sau prin email si solicitati informatii cu privire la evaluarea tabloului.
Este posibil sa primiti si oferta daca tabloul este valoros.

MUZEUL DE ARTA Timişoara

Piaţa Unirii, nr.1
Cod 300085
Tel. 0256-491592
Fax. 0256-491582
E-mail. office@muzeuldeartatm.ro

ANDREAS GALLERY

Adresă: Pta Unirii, Nr.2, Timișoara
Telefon: +4025 643 47 70
Email: andreas_aron@yahoo.com
Website: www.andreasantic.ro
Persoană contact: Aron Adrian

INTERART TRIADE

Adresă: Calea Martirilor, Nr.51/52-53, Timișoara
Telefon: +4025 648 20 56
Mobil: +40722 666 445
Fax: +4025 649 86 70
Email: fundatia.triade@gmail.com
Website: www.triade.ro
Persoană contact: Sorana Jecza
Analizarea competenta a pieselor=tablouri,mobilier se poate realiza numai de catre expert
Fiecare casa de licitatii sau anumite muzee detin personal specializat
Contactati casa de licitatii,antamati o analiza a piesei pe care intentionati sa o evaluati
Initial se poate demara verificarea tabloului ,daca se cunoaste autorul,se verifica in cataloagele de specialitate
Verificarea competenta se poate realiza numai in spatiu special amenajat ,unde exista baza tehnica speciala

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat de actionar comcereal timisora - titular decedat domni56 domni56 Buna ziua, Am descoperit acasa 4 certificate de actionar din anul 1996. Trei titulari (membrii ai familiei mele) au decedat. Trei certificate (ale ... (vezi toată discuția)
Centrul de mediere diana_79 diana_79 Buna.stiti cumva unde se organizeaza cursuri de mediere sau cum se poate obtine diploma de mediator? (vezi toată discuția)
Cautare de adeverinte ,pe unde or fi firmele teugeniu@yahoo.com teugeniu@yahoo.com BUNA ZIUA , am nevoie la casa de pensi ,pentru calcularea pensiei ,de grupa ,,care mi se cuvine ,,am lucrat perioda de 1975 si 1983 la santierul ,grup santier ... (vezi toată discuția)