Poate sa imi spuna cineva unde gasesc in lege ce anume trebuie sa contina trusa medicala pt scoli si pentru bucataria scolii (spatiu productie alimentara)?
Lucrez la o scoala si avem truse de prim ajutor standard, dar la bucatarie cred ca ar trebui sa existe truse pentru arsuri. Mi-au povestit niste colegi ca a venit DSP-ul in control si le-a cerut sa aiba in trusa rulouri (din acelea de la dentist) pt bagat in nas si betisoare de urechi. Eu cred ca DSP a facut misto de ei cerandu-le asa ceva in trusa de prim ajutor, dar am nevoie de o lege clara in care sa se specifice ce dotari trebuie sa fie din punct de vedere medical intr-o unitate scolara. In acest caz, scoala are si cabinet medical acreditat.
Ordin nr. 427 din 14 iunie 2002 pentru aprobarea componentei trusei sanitare şi a baremului de materiale, ce intră în dotarea posturilor de prim ajutor fără cadre medicale
Trusa sanitara
Apostoaemihai
O intreprindere familiala cu doi reprezentanti(un reprezentant si un membru)care detin un spatiu de 14 m.p.cu destinatie Bar, are obligatia sa detina trusa ... (vezi toată discuția)