avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1874 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Norme DSP
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Norme DSP

Buna dimineata,

Poate sa imi spuna cineva unde gasesc in lege ce anume trebuie sa contina trusa medicala pt scoli si pentru bucataria scolii (spatiu productie alimentara)?
Lucrez la o scoala si avem truse de prim ajutor standard, dar la bucatarie cred ca ar trebui sa existe truse pentru arsuri. Mi-au povestit niste colegi ca a venit DSP-ul in control si le-a cerut sa aiba in trusa rulouri (din acelea de la dentist) pt bagat in nas si betisoare de urechi. Eu cred ca DSP a facut misto de ei cerandu-le asa ceva in trusa de prim ajutor, dar am nevoie de o lege clara in care sa se specifice ce dotari trebuie sa fie din punct de vedere medical intr-o unitate scolara. In acest caz, scoala are si cabinet medical acreditat.

Multumesc,
Ileana
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:47, 3 Aprilie 2016
Ordin nr. 427 din 14 iunie 2002 pentru aprobarea componentei trusei sanitare şi a baremului de materiale, ce intră în dotarea posturilor de prim ajutor fără cadre medicale

[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Trusa sanitara Apostoaemihai Apostoaemihai O intreprindere familiala cu doi reprezentanti(un reprezentant si un membru)care detin un spatiu de 14 m.p.cu destinatie Bar, are obligatia sa detina trusa ... (vezi toată discuția)
Trusa prim ajutor pioara rodica pioara rodica Este obligatorie in farmacia comunitara?multumesc (vezi toată discuția)
Trusa medicala obligatorie mik08 mik08 Buna seara,vreau sa deschid un magazin de antichitai, pfa fara angajati. Este obligatoriu trusa medicala? Multumesc. (vezi toată discuția)