avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 857 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Contract inchiriere garaj/hala
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Contract inchiriere garaj/hala

Buna Seara ! Mi am deschis o afacere curatare interior auto si vreau sa imi inchiriez un garaj/hala as vrea daca se poate cat mai multe detali pe acest subiect contrac obligati, ce acte trb sa are propietarul autorizatie de constructie ceva? Ce contacte trb sa fac pt curent apa ceva obligatoriu? Cat mai multe detali daca ati putea sa imi oferiti. Va multumesc anticipat ! O seara placuta !

Alte discuții în legătură

Inchiriere garaj MateucaCristi MateucaCristi Buna Seara ! Mi am deschis o afacere curatare interior auto si vreau sa imi inchiriez un garaj/hala as vrea daca se poate cat mai multe detali pe acest subiect ... (vezi toată discuția)
Problema obtinere autorizatie constructie garaj. alexandruuu99 alexandruuu99 Buna seara! De 5luni, ma tot chinui sa obtin autorizatie pentru constructia unui garaj. Am obtinut certificat de urbanism, acordul primariei, al consiliului ... (vezi toată discuția)
Angajat la stat + srl-d MateucaCristi MateucaCristi Sunt angajat la stat la un spital judetean. Vreau sa imi fac un srl-d cu curatenie la domiciliu si curatenie interior auto.momentan o sa ma ocup doar de ... (vezi toată discuția)