avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 859 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Inchiriere garaj
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Inchiriere garaj

Buna Seara ! Mi am deschis o afacere curatare interior auto si vreau sa imi inchiriez un garaj/hala as vrea daca se poate cat mai multe detali pe acest subiect contrac obligati, ce acte trb sa are propietarul autorizatie de constructie ceva? Cat mai multe detali daca ati putea sa imi oferiti. Va multumesc anticipat ! O seara placuta !

Alte discuții în legătură

Contract inchiriere garaj/hala MateucaCristi MateucaCristi Buna Seara ! Mi am deschis o afacere curatare interior auto si vreau sa imi inchiriez un garaj/hala as vrea daca se poate cat mai multe detali pe acest ... (vezi toată discuția)
Angajat la stat + srl-d MateucaCristi MateucaCristi Sunt angajat la stat la un spital judetean. Vreau sa imi fac un srl-d cu curatenie la domiciliu si curatenie interior auto.momentan o sa ma ocup doar de ... (vezi toată discuția)
Primaria autorizatie constructie Spalatorieselfservice Spalatorieselfservice In cazul in care detin un teren pe care vreau sa construiesc niste hale pentru o spalatorie auto self service, primaria este obligata sa-mi elibereze ... (vezi toată discuția)