avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 984 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Primaria autorizatie constructie
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Primaria autorizatie constructie

In cazul in care detin un teren pe care vreau sa construiesc niste hale pentru o spalatorie auto self service, primaria este obligata sa-mi elibereze autorizatia de constructie sau daca nu vrea primarul nu primesc autorizatia? Terenul indeplineste toate conditiile pentru o spalatorie..
Ultima modificare: Sâmbătă, 22 Decembrie 2018
Spalatorieselfservice, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:51, 22 Decembrie 2018
In situatia in care depuneti toate actele, Primaria trebuie sa va elibereze autorizatia de construire.
Ultima modificare: Sâmbătă, 22 Decembrie 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie pentru o hala? kuky666 kuky666 Buna seara, vreau sa-mi construesc pe terenul meu o hala (din tabla zincata, provizorie) avand ca si activitate spalatorie auto, in afara de autorizatie de la ... (vezi toată discuția)
Detin o casa de vacanta in mijlocul unui sat de munte din judetul ... Vlad.iasi1 Vlad.iasi1 Detin o casa de vacanta in mijlocul unui sat de munte din judetul sv si un vecin si a vandut o bucata din terenul sau, unde noul proprietar si a deschis o ... (vezi toată discuția)
Infiintare firma kuky666 kuky666 buna seara, vreau sa-mi infiintez o firma de spalat covoare si vreau sa stiu pe urma in timp daca o sa-mi mearga afacerea pot face pe acceasi firma si ... (vezi toată discuția)