avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 370 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Autorizatie pentru o hala?
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Autorizatie pentru o hala?

Buna seara, vreau sa-mi construesc pe terenul meu o hala (din tabla zincata, provizorie) avand ca si activitate spalatorie auto, in afara de autorizatie de la mediu ai apele romane vreau sa stiu daca imi trebuie autorizatie de constructie de la primarie? si ce acte imi trebuie ca sa fac aceste demersuri? poate sa-mi fie refuzata autorizatia? ce conditii trebuie sa indeplinesc? multumesc
Cel mai recent răspuns: kuky666 , utilizator 19:35, 30 Noiembrie 2010
Cu siguranta va trebuie autorizatie de Constructie.
Mergeti la Primarie si solicitati un Certificat de Urbanism in acest scop. In acest CU va vor fi enumerate si documentele necesare pentru obtinerea autorizatiei. Autorizatia va poate fi refuzata sau sa va fie acordata cu restrictii, astfel incat sa nu va mai serveasca scopului propus(depinde de marimea terenului, vecinatati...)
Succes!
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Primaria autorizatie constructie Spalatorieselfservice Spalatorieselfservice In cazul in care detin un teren pe care vreau sa construiesc niste hale pentru o spalatorie auto self service, primaria este obligata sa-mi elibereze ... (vezi toată discuția)
Acordul vecinului in cazul modificarii unui gard in sensul modificarii materialului din care e facut. mariusflorin1978 mariusflorin1978 Am o problema si anume:vreau sa modific un gard existent pe limita propietatii mele,in sensul ca acest gard este din plasa,iar eu vreau sa il fac din tabla in ... (vezi toată discuția)
Sef urbanism = interes personal & refuz semnare autorizatie constructie Cost86 Cost86 Salutare oameni drag . De mai bine de 3 ani ma chinui sa mi deschid o activitate comerciala pe teren proprietate. Inainte de cumpararea terenului acum 3 ani am ... (vezi toată discuția)