Am o problema si anume:vreau sa modific un gard existent pe limita propietatii mele,in sensul ca acest gard este din plasa,iar eu vreau sa il fac din tabla in asa fel incit vecina mea sa nu ma mai urmareasca ce fac eu in curtea mea.mentionez ca acest gard se afla pe terenul meu si aceasta modificare a lui,anume sa il fac din tabla zincata de minim doi metri,poate cu bordura de ciment,o fac pe cheltuiala mea ,pe vechiul amplasament,adica pe terenul meu si o fac datorita faptul ca de 13 ani am probleme cu aceasta vecina,in sensul ca toarna tot felul de mizerii si gunoaie plus excremente umane peste gardul meu de plasa de sirma de 1.5 m,iar eu vreau sa il fac de minim 2 metri din material opac ,ca sa o mai impiedic sa faca acest lucru.bineinteles ca in deucrsul anilor aceasta vecina a fost sanctionata de politie,insa as vrea sa stiu daca imi trebuie acordul scris al acestei vecine recalcitrante pt a obtine autorizatie de constructie sau cui ar trebui sa ma adrese adresez sau ce actiune trebuie sa introduc in instanta?
~ final discuție ~