avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 922 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua! Dacă am autorizație pentru construirea ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua! Dacă am autorizație pentru construirea unui gard ...

Bună ziua!
Dacă am autorizație pentru construirea unui gard cu bordură din ciment și gard din plasă bordurată, pot înlocui plasa cu tablă pentru gard?
Dacă nu, trebuie sa refac tot dosarul sau am nevoie doar de acceptul primariei?
Mulțumesc anticipat pentru răspuns!
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 17:01, 7 August 2023
intrebati primaria, conditiile de eliberare/ modificare a autorizatiilor de construire s-a mai relxat. de exemplu, pentru un gard simplu din pasa impletita unele primarii accepta construirea doar in baza certificatului de urbanism.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acordul vecinului in cazul modificarii unui gard in sensul modificarii materialului din care e facut. mariusflorin1978 mariusflorin1978 Am o problema si anume:vreau sa modific un gard existent pe limita propietatii mele,in sensul ca acest gard este din plasa,iar eu vreau sa il fac din tabla in ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de constructie geo85 geo85 buna ziua! va rog sa ma ajutati si pe mine intr-o problema ivita recent. In conditiile in care am construit un gard si poarta-pe locul celor vechi- (cu bordura ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de constructie teo53 teo53 sant proprietarul unui teren intravilan intr-o comuna, vreau sa-l imprejmuiesc cu plasa de sarma pe stalpi metalici(teava rectangulara)( fara bordura din ... (vezi toată discuția)