avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 947 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... autorizatie de constructie
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

autorizatie de constructie

buna ziua! va rog sa ma ajutati si pe mine intr-o problema ivita recent. In conditiile in care am construit un gard si poarta-pe locul celor vechi- (cu bordura si stalpi de ciment-daca are relevanta), fara a obtine autorizatia de constructie de la primaria de care apartin, sunt sanse sa il demoleze autoritatile? mentionez ca am fost chiar amenintata de primar si viceprimar de acest lucru. nu cunosc formele legale, doresc sa remediez situatia, platind taxele la primarie-ce se cuvin acestei constructii, evitand demolarea acestuia.
va multumesc!! o zi buna!!!
Cel mai recent răspuns: Alexandrina Mihai , 22:51, 14 August 2012
Solicitati un certificat de urbanism pentru ingradire, modernizare,schimbare gard, si depuneti ceea ce va solicita pentru eliberarea autorizatiei de imprejmuire/construire. Are relevanta, pentru ca un gard simplu din lemn sau alt material nu seamana cu un gard de ciment cu stalpi , bordura etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie pentru gard stradal la proprietate ? lady1709 lady1709 Buna ziua, Va rog, puteti sa ma lamuriti - am nevoie de autorizatie de construire pentru refacerea gardului stradal ? Adica, acum este din lemn, cu stalpi ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de constructie teo53 teo53 sant proprietarul unui teren intravilan intr-o comuna, vreau sa-l imprejmuiesc cu plasa de sarma pe stalpi metalici(teava rectangulara)( fara bordura din ... (vezi toată discuția)
Este gardul o constructie? se supune condului civil art 612? Mircea Razvan Mircea Razvan M-am judecat cu un vecin ca construire fara autorizatie pe proprietatea mea. Am pus in executare sentinta definitiva cu executor. S-au delimitat proprietati ... (vezi toată discuția)