avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 372 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Certificat de urbanism - cerinte imprejmuire
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Certificat de urbanism - cerinte imprejmuire

Buna ziua,

Dupa multa munca si sudoare am intrat intr-un final in posesia certificatului de urbanism.

Acestia mentioneaza ca imprejmuirea sa fie de 1.80 m la strada si maxim 2.00 m imprejmuirea laterala, doar ca la gardul lateral ce delimiteaza vecinii se mentioneaza a fi opac.

Eu nu reusesc sa primesc un raspuns mai clar daca acest gard necesita a fi construit din material opac sau el in stadiul lui final sa fie opac.

Pentru ca nu sunt incantat de ideea de a imprejmui casa cu tabla bordurata sa fiu sigilat in propria curte si fara aer.

Daca se ridica din palsa bordurata peste care pun plasa verde si cresc un gard viu, poate fi considerat gard opac?

Multumesc.
Ultima modificare: Miercuri, 1 Iulie 2020
Vlad Jipa, utilizator

Alte discuții în legătură

Spatiul verde din jurul blocului danfery danfery buna ziua. de aproximativ 15 anu ma ocup de ingrijirea spatiului verde din spatele blocului unde locuiesc, eu locuid la parter. acu ceva timp, in urma unor ... (vezi toată discuția)
Imprejmuire cu gard redspike200 redspike200 Buna ziua! As avea si eu nevoie de cateva informatii. Problema este in felul urmator: Locuiesc la parterul unui bloc iar in fata apartamentului am un spatiu ... (vezi toată discuția)
Acordul vecinului in cazul modificarii unui gard in sensul modificarii materialului din care e facut. mariusflorin1978 mariusflorin1978 Am o problema si anume:vreau sa modific un gard existent pe limita propietatii mele,in sensul ca acest gard este din plasa,iar eu vreau sa il fac din tabla in ... (vezi toată discuția)