avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1238 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Detin o casa de vacanta in mijlocul unui sat de munte ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Detin o casa de vacanta in mijlocul unui sat de munte din judetul ...

Detin o casa de vacanta in mijlocul unui sat de munte din judetul sv si un vecin si a vandut o bucata din terenul sau, unde noul proprietar si a deschis o spalatorie auto de tipul self wash.
Mentionez ca nu am fost sa semnez un acord de vecin la notar pt noua constructie avand in vedere ca nu exista nicio alta forma de constructie pe o raza de 500m in jurul spalatorie, exista doar case de locuit si 2 pensiuni.
Ma intereseaza cum pot proceda sa am liniste si eu cand ma duc sa ma relaxez la casa mea de vacanta, deoarece noua spalatorie de tipul self wash are program non stop si oamenii din sat, inclusv cei care sunt in trecere o utilizeaza spaland masini, remorci, carute, tractoare si in miezul noptii (intre orele 00 si 04 dimineata)…
Nu cunosc nici daca detine autorizatie de la Agentia Nationala pt Protectia Mediului…
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: mitabiciclista , utilizator 15:38, 13 Februarie 2023
~ Conținut șters la cerere ~
Initial interesati-va la primaria locala daca spalatoria este autorizata
Cred că și locuitorii de la sat au dreptul la condiții similare ca la oraș.Inclusiv la spălătorie auto.
Ultima modificare: Luni, 13 Februarie 2023
mitabiciclista, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie de constructie simona_m35 simona_m35 Vecinul meu a construit in curtea proprie o cladire P+1 amplasata exact in fata casei mele, la o distanta de max. 7m. Cladirea cu o suprafata de aprox. 30 m/ ... (vezi toată discuția)
Ocupare spatiu comun fara acord prin constructie neautorizata FamiliaRusu FamiliaRusu Buna ziua , ma numesc Rusu si am urmatoarea problema la locuinta parintilor. Poate ma puteti ajuta cu un sfaturi si eventual , daca considerati, prin asistenta ... (vezi toată discuția)
Legislatie infiintare canisa caini de rasa brezan brezan Buna ziua. Din 2004 detin o casa de locuit intr-o zona cu mai multe case si cabane (case de vacanta). Casa este construia pe o supraf. de teren de 15m front ... (vezi toată discuția)