avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 947 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Autorizatie de constructie
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Autorizatie de constructie

Vecinul meu a construit in curtea proprie o cladire P+1 amplasata exact in fata casei mele, la o distanta de max. 7m. Cladirea cu o suprafata de aprox. 30 m/ 8m, a avut initial destinatia de pensiune. Din motive necunoscute mie, destinatia cladirii a fost modificata, acum fiind un bar in care muzica bubuie pana dupa miezul noptii. Aceasta muzica se aude destul de tare la mine in casa, motiv pentru care nu pot nici sa ma odihnesc.
Vecinul spune ca a obtinut toate autorizatiile necesare de la primarie. Este posibil asa ceva?
E normal ca primaria sa autorizeze o persoana sa construiasca o cladire atat de mare si atat de aproape de casa mea si in plus sa autorizeze functionarea unui bar la o distanta atat de mica de casa mea fara ca eu sa fiu macar instiintat, daca nu consultat in prealabil?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 04:52, 28 Decembrie 2014
Referitor la programul de liniste si volumul muzicii sesizati oficial politia responsabila,care in cazul confirmarii aspectelor are posibilitatea sa sanctioneze vecinul,in temeiul disp L nr 61/1991 republicata
In conditiile in care constructia detine autorizatiile necesare,nu puteti ridica pretentii asupra caracteristicilor extinderii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea linistii publice pentru restaurante cu autorizatie de functionare in imobile comune Gumini13Bob Gumini13Bob Buna ziua. Locuiesc intr-un imobil comun cu destinatia initala de locuinta. Proprietarul vecin a cumparat partea sa de imobil de la o familie si a ... (vezi toată discuția)
Vecin pisalog... ajutor shawnek_84 shawnek_84 Buna ziua!!! probabil k multi se confrunta cu astfel de probleme dar nu stiu cum sa rezolv probleme.De 6 luni m am mutat cu prietenul meu si aici exista un ... (vezi toată discuția)
Program bar și tulburarea liniștii publice. ce legi pot invoca, ce plângeri pot face, și unde ? Ionut D. Ionut D. In fapt: Vis-a-vis de casa parintilor este deschis un bar - punct de lucru al unei societati comerciale din localitatea invecinata. Nu are afisata denumirea ... (vezi toată discuția)