avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2005 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... amână aplicarea pedepsei închisorii pe un termen ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

amână aplicarea pedepsei închisorii pe un termen de supraveghere....cazierul imi este curat?

Buna.Dupa aproape 10 luni am primit si solutia definitiva.
”În baza art. 396 alin. 1, alin.4 C. proc. pen, cu aplic.art. 396 alin.10 C.proc.pen., raportat la art. 83 C. pen., stabileşte pedeapsa de 1(un) an închisoare în sarcina inculpatului pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, prev. de art. 336 alin.1 C.pen. În baza art. 83 alin. 1, alin.3 C. pen. amână aplicarea pedepsei închisorii pe un termen de supraveghere de 2(doi) ani” ....ce e nasol ca si ....”În baza art. 85 alin. 2 lit. g C.p. impune inculpatului ca pe durata termenului de supraveghere să nu conducă autovehicule pentru care este necesară deţinerea permisului de conducere categoria „B”.
Cazierul imi este curat?....si o intrebare poate mai deplasata....pot optine in acest timp categoria A ?
multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: llaurentiu , utilizator 20:17, 4 Aprilie 2016
Buna ziua!

Cazierul nu este curat. Puteti intreba la Politie daca puteti da de categoria A...Insa cred ca numai dupa un an ati mai putea da...

Cu stima.
multumesc....dar mai vin cu o intrebare:D...eu am si categoriile C si E. in hotarare specifica doar categoria B. sa inteleg ca pot conduce camionul ? inca nu am primit hotararea redactata. in ea sper sa fie mai explicit. si atunci ma voi duce cu ea pe la politie....poate ma lamureste cineva. inca o data multumesc de raspuns. o seara minunata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Condamnat sau avertisment symo8na symo8na Buna ziua Sotul meu a avut un problema juridica si a primit urmatorul verdict : Solutia pe scurt: În temeiul art. 485 alin.2 C. proc. pen admite acordul ... (vezi toată discuția)
Explicatii sentinta pronuntata Fofy Fofy Solutia pe scurt: În baza art. 396 alin. 1 şi 4 C.p.p. raportat la art. 83 C.p. stabileşte pedeapsa de 8 luni închisoare în sarcina inculpatului X pentru ... (vezi toată discuția)
Nu inteleg ce trebuie sa fac acum???cand voi putea avea permis din nou? CRYCRIS CRYCRIS Solutia pe scurt: În baza art.396 alin.1 şi alin.4 Cod procedură penală raportat la art. 83 Cod penal stabileşte pedeapsa de 8 luni închisoare în ... (vezi toată discuția)