avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 940 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Zilele concediu fara salariu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Zilele concediu fara salariu

Buna ziua , am si eu o intrebare legata de calcularea datei de iesire la pensie si anume:

- in perioada activa de la serviciu am fost obligati sa efectuam zile de cfs , care sunt trecute in cartea de munca , intrebarea este daca acestea se scad din totalul anilor de munca 100% in grupa I , ?
Cel mai recent răspuns: dointza , utilizator 12:50, 3 Aprilie 2016
Perioada de CPF nu constituie vechime in munca, stagiu de cotizare la pensie, sanatate si somaj.

Asadar, zilele de CPF se scad din totalul vechimii sau al stagiului de cotizare.
Multumesc !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vechime si spor de vechime AnnaMaria_ru AnnaMaria_ru Cand se calculeaza anii lucrati din cartea de munca pentru a i se acorda sporul de vechime in functie de anii lucrati se scad zilele de fara plata? Sau ele nu ... (vezi toată discuția)
Spor gr.i,,,la stagiu complet, art.3 lit.r/l263/2010 ContSters290116 ContSters290116 GRUPA SPECIALA se calculeaza pentru ceea ce este STAGIU COMPLET in vederea iesirii la pensie pentru limita de varsta cu reducerea varstei? Cu drepturile ... (vezi toată discuția)
Probleme de munca fgeorgeta fgeorgeta Buna seara , Va sog sa-mi spuneti ce influienta poate avea un concediu fara plata (cate trei zile in fiecare luna timp de sase luni),la momentul iesirii la ... (vezi toată discuția)