avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 977 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... probleme de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

probleme de munca

Buna seara ,
Va sog sa-mi spuneti ce influienta poate avea un concediu fara plata (cate trei zile in fiecare luna timp de sase luni),la momentul iesirii la pensie la limita de varsta.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:27, 23 Octombrie 2014
Concediu fara plata nu constituie vechime in munca, stagiul de cotizare la pensie, la sanatate si la somaj.

Prin urmare, cele 18 zile de CFS nu intra in calculul stagiului de cotizare pentru pensie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Zilele concediu fara salariu dointza dointza Buna ziua , am si eu o intrebare legata de calcularea datei de iesire la pensie si anume: - in perioada activa de la serviciu am fost obligati sa efectuam ... (vezi toată discuția)
Concedii medicale si pensia anticipata sorlei sorlei buna seara, va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea intrebare: cum afecteaza concediile medicale vechimea in munca? daca am inteles bine,concediile ... (vezi toată discuția)
Vechime. În munca undita undita Bună seara. va rog să-mi spuneți dacă durata de șomaj se ia în considerare la vechimea în munca??? Cele 45 de zile în care trebuie sa se primească ... (vezi toată discuția)