avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 722 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Ce trebuie sa fac?
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Ce trebuie sa fac?

Avocata nu a depus contestatia la decizia de sanctonare in termen, cauzandu-mi prejudicii. Nu a fost o eroare umana, a fost premeditat deoarece am instiintat-o mereu sa nu uite de termenul limita de 18 martie. M-a asigurat ca a depus contestatia in 16 martie. Pentru ca nu aparea pe portalul Tribunalului Brasov dosarul cu numele meu, am fost la avocata la birou in data de 30.03 si mi-a prezentat contestatia dar fara stampila si nr. de inregistrare. Devenind caz suspect, am fost la Tribunalul Bv in data de 31.03 si am constatat ca a fost depusa contestatia in data de 31.03, cu 12 zile tardiv. Am sunat avocata si mi-a spus telefonic ca nu este adevarat ca a depus-o in 16.03 nu avea cum sa depuna in 31.03 deoarece nu a intrat in tribunal, fiind in oras si s-a astept in curte. Din curte am vazut-o ca era in tribunal si de acolo a iesit. Banii i-am platit toti, toata suma ceruta la incheierea contractului. Va rog frumos, spuneti-mi ce demersuri sa fac sa se judece procesul pentru ca este foarte important. Ce obligatii are avocatul pentru ca in contract nu scrie nici sa-mi dea banii inapoi. Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Termen completare dispozitiv recurs ioanamihaela ioanamihaela Am fost recurenta intr-un dosar de anulare a unei autorizatii de construire versus primaria si o firma privata. Recursul a fost castigat (dupa cum mi se pare ... (vezi toată discuția)
Care este calea de atac împotriva unei hotãrâri pronunþate într-un litigiu de muncã? rosiorilor rosiorilor Intr-un litigiu de munca privind contestatie la o decizie de concediere care a fost intridusa la tribunal, hotarirea tribunalului este supusa apelului sau ... (vezi toată discuția)
Contestatie respinsa ca tardiv introdusa geo-vem geo-vem Rog ajutatima ,mi sa respins o contesatie la executare ca fiind tardiva cu recurs in 15 zile sa fac recurs ce ma sfatuiti ?ma gandesc ca nu cumva sami zica si ... (vezi toată discuția)