avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 655 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită contestatie respinsa ca tardiv introdusa
Discuție deschisă în Executare silită

contestatie respinsa ca tardiv introdusa

Rog ajutatima ,mi sa respins o contesatie la executare ca fiind tardiva cu recurs in 15 zile sa fac recurs ce ma sfatuiti ?ma gandesc ca nu cumva sami zica si la tribunal acelasi lucru.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 21:38, 8 Mai 2013
Cu siguranta si la tribunal se va respinge recursul ca nefondat si se va retine exceptia tardivitatii. Contestatia la executare se introduce intr-un anume termen stabilit de lege. Daca l-ati depasit se respinge ca fiind tardiv introdusa.Nu prea mai are cum sa va ajute recursul ca tot tardiva e contestatia si la tribunal.
Succes,
av.M.Hornea
Care e situatia, ce contestati ?
Era vorba de un leasing pe firma care a dat faliment si acum s-au indreptat contra fidesjorului,ala fiind eu.
Cum si cand s-a indreptat impotriva dvs si cand ati depus contestatia ?
Deci sincer eu mam vazut scris pe portalul instantelot pentru ca uneori il mai vizitez,cu o incuviintare executare silita si de aici restul,adica firma sa dizolvat,atragerea raspunderi respinsa si astia dupa ce leam dat masina vreau si bani desi dupa ionformatiile mele masina deja au vanduto ,cum vine asta?Multumesc

Alte discuții în legătură

Contestatie la executare tardiva geo-vem geo-vem Ce sansa ori prin ce metoda, mai am sa ma opun unei executari daca am sarit din termen,si clar ar fi respinsa ca tardiva?As putea cu ocazia infiintarii popriri? (vezi toată discuția)
Contestație la executare andreiusk andreiusk Bună ziua, dacă au trecut ce 15 zile, termenul în care poți depune contestația la executare, o mai poți face?? Mulțumesc (vezi toată discuția)
Executare silita dragosuilie1960 dragosuilie1960 buna ziua pe data de 23 09 2014 sa dat sentinta de tribunalul sectorului 1 privind admiterea executarii silite cum pot afla numele si adresa executorului ... (vezi toată discuția)