avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 962 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Reziliere contract Vodafone inainte de termen
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Reziliere contract Vodafone inainte de termen

Buna ziua!
Sant abonat Vodafone si intentionez sa reziliez contractul inainte de termen.Reanoirea abonamentului sa realizat telefonic,iar contractul pe care il am NU este semnat de mine(am solicitat telefonic contractul).
In aceasta situatie am de platit taxa de reziliere!
Cu stima,X-(
Cel mai recent răspuns: Mihailescu G , utilizator 15:43, 3 Septembrie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Si la OJPC trebuie facuta o solicitare scrisa si cerut raspuns oficial. Uneori asta mai pune lucrurile in miscare. Dar se poate ca ei sa fi avut dreptate in ceea ce priveste lipsa posibilitatii de a va ajuta. Depinde ce ati semnat dvs. la Vodafone si ce ati solicitat la OJPC.
Am un contract Vodafone din luna martie.Am cerut să primesc factura acasă sau să primesc mesaj la un alt număr de tel.Cei de la Vodafone nu au trimis nimic , drept pentru care am cerut rezilierea contractului.Cu multe cereri au reziliat contractul dar mi au trimis să plătesc rezilierea contractului plus dobănzile. Menționez că nu am achiziționat nimic la abonament.Am abonamentul pe doi ani.Am explicat la incheierea contractului că abonamentul este ptr un ceas și nu primesc mesaje pe ceas ptr plata facturii.Sunt forțat să stau la abonament că așa vor?Este dreptul meu să renunț ,am plătite facturile la zi, nu am nici o obligație față de ei. Nr meu este 0732199555.caut un avocat sa I dau în judecata.
Ultima modificare: Luni, 3 Septembrie 2018
Mihailescu G, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt pe fata:vodafone-abonament ContSters180941 ContSters180941 Ma numesc Otilia Honaie-Tecsa,am avut un abonament la Vodafone pe durata 01 oct 2008-01 oct 2010 la internet prin stick wireless,cod abonat 234091259 si nr.tel ... (vezi toată discuția)
Ce fac daca nu vor sa imi rezilieze contractul la telefon luat la abonament? Roberta S Roberta S Am luat un telefon la abonament de la Arsis Vodafone pe 01.02.2019,a doua zi l-am dus inapoi fiind foarte dezamagita de telefon.I-am spus ca nu are ... (vezi toată discuția)
Taxa reziliere contract vodafone Baronelu123 Baronelu123 Bună ziua, Am avut un contract la Vodafone încheiat pe 6 luni(menționez ca nu am luat telefon la acest abonament) . În a 5 a luna am portat abonamentul in ... (vezi toată discuția)