avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 900 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Solicitare repetata pentru renuntare abonament telefon
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Solicitare repetata pentru renuntare abonament telefon

Buna ziua!La sfarsitul lunii martie sa incheiat contractul de abonament,am facut mai multe solicitari de reziliere.Nefiind in tara am trimis email pentru reziliere,vazand ca nu au luat nici o masura am sunat la relatii cu clientii.Acest lucru l-am facut in ianuarie-februarie.Au spus ca la sfarsitul lunii martie se inchee,numai ca nu a fost asa am sunat din nou acum au mai prelungit o luna si spunandu-mi ca pentru a pastra numerele pe cartela trebuie sa mai platesc o suma in plus.Am un abonament cu 2 numere si un an de zile in care platesc degeaba nefolosind abonamentul.Daca nu mai platesc nimic ce poate sa se intample???Multumesc!

Alte discuții în legătură

Inchidere abonament la o firma de telefonie mobila BhBogdan BhBogdan Buna ziua, Am o problema cu un operator de telefonie mobila [Editat - In forum nu este permisa folosirea numelor persoanelor fizice sau juridice]. Detin un ... (vezi toată discuția)
Am primit un mesaj pe telefon de la magazinul orange piata nicolae ... Florin Donu Florin Donu Am primit un mesaj pe telefon de la magazinul Orange piata Nicolae Grigorescu precum mi-a expirat contractul de abonament Orange. în data de: 21.06.2023 m-am ... (vezi toată discuția)
Abonament abuziv telekom. cum să-l anulez dacă operatorii nu iau în seamă discuțiile telefonice? stanciumaria2233 stanciumaria2233 Buna ziua, va rog sa ma ajutati in rezolvarea unei probleme legata de un abonament Telekom. Sunt clienta Telekom de mult timp iar in martie 2017 expira ... (vezi toată discuția)