avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1124 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Bon carburant/factura platita cu cardul personal
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Bon carburant/factura platita cu cardul personal

Buna ziua,
Va rog frumos sa ma lamurit in urmatoarea problema:
La inceput de luna viram angajatilor avansuri gosp., iar la final de luna se fac deconturile.
In majoritatea cazurilor, bonurile de carburant, resp. facturile sunt platite cu cardul personal. Eu primesc bonul fiscal pe care desigur este specificat modalitatea de plata: card/numerar.
In cazul de plata cu card-ul personal al angajatilor, trebuie sa se anexeze bonul de pe pos(dovada platii), sau ajunge numai bonul fiscal pe care este mentionat plata :Card?
Daca fac decont de cheltuieli oare nu mai trebuie si bonuletul de POS?
Ultima modificare: Luni, 4 Aprilie 2016
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Marian Trutan , Contabil 14:18, 4 Aprilie 2016
Ar fi bine sa se anexeze la bonul fiscal si acel bon POS:
asta este problema mea, ca nu stiu cu exactitate daca este obligatoriu sau nu. Adica pot sa am probleme, daca nu-l am de ex.?
Este posibil,daca nu exista o modalitate de identificare a platii cu cardurile personale. Banuiesc doar ca bonurile fiscale au trecute pe ele CIF-ul firmei. Altfel,problema este ca cei de la control ar putea interpreta altceva(pot fi trecute in deconturi bonuri care nu apartin firmei).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata card emitere bon fiscal? LazarAlinaMihaela LazarAlinaMihaela Buna ziua, am un coafor si am avut o \\\\\\"mica problema\\\\\\" cu un client. Practic domnul a achitat cu cardul acum o saptamana plata unor servicii care ... (vezi toată discuția)
Obligativitate eliberare bon fiscal Zagoni Zagoni Buna ziua! Am intampinat o problema la un magazin de piese electronice, si anume: Am cumparat piese in valoare de 125 Ron, pentru firma, la care lucrez, ... (vezi toată discuția)
Cash direct din bancomat gdec gdec Salutare la toti! Poate s-a mai discutat, dar eu nu am gasit nimic acum, asa ca intreb si eu: patronul retrage numerar cu cardul firmei din bancomat de pe ... (vezi toată discuția)