avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1413 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Dreptul de dare in judecata
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Dreptul de dare in judecata

Buna ziua! Am o proprietate in sectorul 2 al Capitalei, dobandita prin mostenire. In spatele casei mele exista in prezent un teren pe care proprietarul doreste sa isi construiasca un imobil. Dorinta lui este de a se alipi de casa mea, spunandu-mi ca inaltimea casei lui va fi identica cu a mea. La prima intalnire cu el, am fost de acord (verbal) sa se lipeasca de casa mea. Dar dupa un timp a venit si mi-a spus ca face si mansarda si ca se va inalta cu 2 m fata de mine. In acel moment nu am mai fost de acord cu alipirea caselor. M-a amenintat ca ma da in judecata precum ca a cheltuit niste bani si eu nu mai sunt de acord cu alipirea. Mentionez inca o data ca nu i-am dat nici o declaratie scrisa notariala. Intrebarea mea este daca este posibil in aceasta situatie sa ma dea in judecata. Multumesc anticipat si astept un raspuns de la dumneavoastra.
Cel mai recent răspuns: Liliana Gradinaru , Avocat 11:56, 5 Aprilie 2016
Ati deschis mai multe subiecte cu aceeasi problema, fapt ce contravine Regulamentului de postare. Va rog sa discutati in subiectul unde vi s-a raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Construirea unui imobil pe terenul din spatele casei mele. Ionita2205 Ionita2205 Buna ziua! Sunt proprietarul unui imobil din sectorul 2 al Capitalei. In spatele casei mele noul proprietar al terenului doreste sa isi construiasca o casa, ... (vezi toată discuția)
Construirea unui imobil in spatele casei mele Ionita2205 Ionita2205 Buna ziua! Sunt proprietarul unui imobil din sectorul 2 al Capitalei. In spatele casei mele noul proprietar al terenului doreste sa isi construiasca o casa, ... (vezi toată discuția)
Autorizatie ilegala alicexxv alicexxv Problema mea este urmatoarea: in spatele casei mele care este pe hotar si are un singur nivel se construieste un bloc pe calcan care nu respecta normele ... (vezi toată discuția)