Buna ziua! Am o proprietate in sectorul 2 al Capitalei, dobandita prin mostenire. In spatele casei mele exista in prezent un teren pe care proprietarul doreste sa isi construiasca un imobil. Dorinta lui este de a se alipi de casa mea, spunandu-mi ca inaltimea casei lui va fi identica cu a mea. La prima intalnire cu el, am fost de acord (verbal) sa se lipeasca de casa mea. Dar dupa un timp a venit si mi-a spus ca face si mansarda si ca se va inalta cu 2 m fata de mine. In acel moment nu am mai fost de acord cu alipirea caselor. M-a amenintat ca ma da in judecata precum ca a cheltuit niste bani si eu nu mai sunt de acord cu alipirea. Mentionez inca o data ca nu i-am dat nici o declaratie scrisa notariala. Intrebarea mea este daca este posibil in aceasta situatie sa ma dea in judecata. Multumesc anticipat si astept un raspuns de la dumneavoastra.
Ati deschis mai multe subiecte cu aceeasi problema, fapt ce contravine Regulamentului de postare. Va rog sa discutati in subiectul unde vi s-a raspuns.