avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1053 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Activitate PFA in IT
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Activitate PFA in IT

Buna ziua,

Am un PFA cu codul de activitate "Constultanta in Tehnologia Informatiei" si intentionez sa inchei un contract de colaborare cu un SRL.
Mentionez ca societatea se afla intr-o alta localitate si nu voi folosii in nici un fel resursele societatii (birouri , calculatoare ... etc).

As dorii sa stiu ce conditii trebuie sa indeplinesc pentru a fii 100% in legalitate si a nu avea probleme legata de munca la negru si alte lucruri de acest gen.

Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Ref infiintare pfa blindguardian blindguardian Buna ziua As dori sa-mi infintez un PFA cu mai multe domenii de activitate: 9511 Repararea calculatoarelor şi a echipamentelor periferice 6311 ... (vezi toată discuția)
Cea mai bună variantă Alabastru2015 Alabastru2015 Bună ziua! Ce demersuri trebuie să facă o firmă care vrea să desfășoare o altă activitate în paralel cu activitatea principală, dacă această ... (vezi toată discuția)
Facturari intre pfa si srl cu acelasi administrator laurentiu_neagu laurentiu_neagu Buna ziua, Am un SRL in care sunt unic asociat si administrator. In acelasi timp, am si un PFA. Doresc sa emit facturi intre cele 2 entitati (factura emisa ... (vezi toată discuția)