avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 682 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... ce se intampla in cursul unui proces?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

ce se intampla in cursul unui proces?

Buna ziua!
imi puteti spune, va rog, daca este prevazut undeva ce statut are un agajat concediat in perioada in care este in curs un proces la tribunal prin care se solicita anularea decizei de concediere?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:29, 11 August 2009
Procesul de la tribunal nu suspenda decizia atacata. Ca urmare, veti figura concediata pana la ramanerea definitiva a hotararii pronuntate de tribunal, daca veti castiga procesul respectiv si veti fi reintegrata.
~ Conținut șters la cerere ~
Decizia de concediere isi produce efectele.
Dvs continuati procesul si daca veti avea castig de cauza veti obtine anulare acelei decizii si eventual reintgrarea, daca ati solicitat-o.
Succes!
chiar daca pe parcursul procesului angajatorul a pus la dosar o decizie care sa anuleze decizia de concediere? dar instanta inca nu s-a pronuntat, la sf lunii august e un nou termen
multumesc
In acest sens, instanta va lua act de decizia de revocare a deciziei de concediere si va respinge actiunea .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poate fi desfiintat postul unui angajat cat timp acesta este in incapacitate temporara de munca? cristina69 cristina69 Buna ziua. As vrea sa stiu daca este legal ca postul ocupat de o persoana sa fie desfiintat in perioada cat acesta se afla in incapacitate temporara de munca. ... (vezi toată discuția)
Angajatorul isi anuleaza propriile decizii codulmuncii codulmuncii Bunaziua, am o intrebare mai complicata: Angajatorul poate sa-si anuleze decizia prin care a dispus reintegrarea unui salariat (in baza unei sentinte ramasa ... (vezi toată discuția)
Concediere disciplinara in perioada de preaviz manea 2 manea 2 o persoana a fost concediata disciplinar in timpul perioadei de preaviz primit pentru restructurare post. La momentul concedierii disciplinare (pt absente ... (vezi toată discuția)