avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 577 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Incasare fara factura (intracomunitar)
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Incasare fara factura (intracomunitar)

Buna ziua. Datorita numarului mare de comenzi si plati facute unui furnizor intracomunitar, societatea platitoare de TVA, primeste prin banca o anumita suma.
furnizorul nu emite niciun fel de document, avem la baza un cotract, in care se specifica aceste stimulente.
Societatea este obligata sa intocmeasca autofactura?
Va multumesc,
Cristina

Alte discuții în legătură

Avans achizitie intracomunitara pe baza de factura proforma-decl.390 ContSters86219 ContSters86219 Intrebare: Un furnizor din Uniunea Europeana (Germania) nu livreaza un utilaj agricol comandat, decat in conditiile achitarii unui avans (in cazul nostru 10% ... (vezi toată discuția)
Avans achitat, factura furnizor neemisa SISSInew SISSInew Am achitat prin virament bancar, conform unei facturi proforme un avans la data de 12 aprilie 2011. In ziua urmatoare am primit o parte din materialele ... (vezi toată discuția)
facturarea si inregistrarea tva ptr. serviciile it oferite clientilor din ue si din afara ue. myhkafe@yahoo.com myhkafe@yahoo.com Va solicit ajutorul in urmatoarea situatie:( suntem o societate SA Am demarat o activitate de prestari servicii IT catre societati ... (vezi toată discuția)