avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 883 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Datorii pe contract cesiune
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Datorii pe contract cesiune

Buna ziua,
am urmatoare speta: am un contract cu un client x in anul 2015 , contract care este cesionat in aprilie 2016 clientului y, cu preluare datorii, in 2015 clientul x are de plata un sold de 20000 ron (tva 24%), cum trebuie sa procedez cu noul client, trebuie sa stornez facturile emise clientului x si sa le refacturez noului client y acum in aprilie dar cu tva 24% ? multumesc (mentionez ca nu am mai avut contracte de cesiune, si sper ca am spus corect cu stornarea-refacturarea, va rog sa ma corectati daca gresesc).

Alte discuții în legătură

Tva 24% sau 19% lylyna lylyna In cadrul unui contract de novatie, adica, lucrarea de constructii-montaj este trecuta de la un beneficiar la un alt beneficiar, facturarea initiala facandu-se ... (vezi toată discuția)
Cod fiscal tzuku51 tzuku51 Referitor Art.159-Corectarea documentelor,al.3:\\"Pe facturile (de corectie)emise se va face mentiunea ca sunt emise dupa control si se vor inscrie intr-o ... (vezi toată discuția)
Acord incetare contract de prestari servicii smart accounting business srl smart accounting business srl este corect dpdv juridic si fiscal, ca in urma incetarii unui contract de executie lucrari , sa fie stornata factura emisa si neincasata si ca aceasta sa fie ... (vezi toată discuția)