avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 421 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita imobil prima casa
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita imobil prima casa

Am fost administrator la o firma si in urma unei atrageri a raspunderii in solidar cu firma am ramas dator la stat cu o suma de 103.000 lei .Eu sunt titularul unui contract de credit PRIMA CASA in coproprietate egala cu sotia. Intrebarea este daca statul poate cere executarea apartamentului la care platim rate avand in vedere ca nu au trecut cei cinci ani de cand avem contractul de credit (in care nu se pot face modificari in legatura cu proprietatea imobilului ) ?

Alte discuții în legătură

Subiect: partaj apartament cumparat cu credit ipotecar d-r d-r Creditul ipotecar a fost achizitionat doar pe baza veniturilor fostului sot ,el fiind titularul creditului . Ce obligatii are fosta sotie la executarea ... (vezi toată discuția)
Executare silita/credit imobiliar F.M. F.M. Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu privire la urmatoarea situatie: In anul 2008 am contractat un credit imobiliar (de cumparare locuinta) de la o banca la ... (vezi toată discuția)
Coplatitor mihaela495 mihaela495 O SC este titulara unui contract de leasing financiar. In contract este trecut coplatitor o terta persoana fizica din afara firmei. In situatia in care ... (vezi toată discuția)