avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1222 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... As vrea sa schimb punctul de lucru al unui coafor.
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

As vrea sa schimb punctul de lucru al unui coafor.

Buna ziua! Detin un salon de infrumusetare si as vrea sa mut punctul de lucru in alta locatie. Locatia respectiva se afla in anexa unei case. Anexa respectiva nu are intrare de la strada, trebuie sa mergi 15m prin curte pentru a ajunge la ea. Este posibil sa obtin autorizatiile necesare? Multumesc!

Alte discuții în legătură

Magazin de haine de firma pomanadorina pomanadorina Am o firma de constructii deci un cod CAEN pe cui, la care am mai autorizat inca cateva in certificatul constatator(si anume salon de infrumusetare, si comert ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de functionare salon de infrumusetare element94 element94 Buna ziua. Detin un spatiu ca si persoana fizica. Spatiul urmeaza sa fie transformat in spatiu comercial si va deveni un salon de infrumusetare. Intrebarea ... (vezi toată discuția)
Preluare salon infrumusetare Crycu87 Crycu87 Buna ziua! As dori sa preiau afacerea cu un salon de infrumusetare, doar ca se vinde fara firma,insemnand sa imi fac propria firma.salonul functioneaza,dar ... (vezi toată discuția)