avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 739 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Am condus fara permis
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Am condus fara permis

Salut, ieri am avut un accident rutier , nu grav, sunt minor am 17 ani si nu detin un permis. Ce as putea patii ?
Se va intocmi dosar penal pentru conducerea unui vehicul fara sa posedati permis de conducere.
Vi se va intocmi dosar penal
Se va face dosar penal.
Aveți șanse sa scăpați fără sa aveți probleme grave.
Ar fi bine sa va angajeze părinții avocat ca sa ieșiți cat se poate de bine din aceasta situație deoarece aveți șanse fiind minor.
Se poate lua impotriva dvs o măsură educativă neprivativă de libertate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Condusul fara permis FlatSergiu FlatSergiu Este un adolescent de vreo 17 ani care are garaj langa al meu si tot il vad ca merge si vine cu masina. ce i se poate intampla? (vezi toată discuția)
Ce patest daca am condus fara permis? MateiescuAlex MateiescuAlex Am condus fara permis , nu am oprit la semnalul politistului si la scurt timp am intrat intr un zid si am fugit de la locul accidentului. Ce pot pati?Precizez ... (vezi toată discuția)
Conducere fara permis utilizatoranonim10 utilizatoranonim10 ce as putea pati daca as fi oprit in trafic de un echipaj de politie fara a poseda permis de conducere si sa nu fiu major????:O:( (vezi toată discuția)