avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 596 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Drept de preemptiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Drept de preemptiune

In cazul vanzarii unui teren extravilan arendat, se mai aplica dreptul de preemtiune arendasului? Mentionez ca este stipulat in contractul de arendare.:O
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: cata8 , utilizator 12:51, 8 Aprilie 2016
Corect. Desi terenul era sub un contract de arenda valabil, totusi s-a incheiat un contract de vanzare-cumparare fara ca arendatorul sa stie. Este legal acest lucru?
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract vinzare cumparare teren 1910 1910 CE PASI SI CE FORMULARE TREBUIE PT CONTRACT CUMPARARE VINZARE TEREN EXTRAVILAN (vezi toată discuția)
Imputernicire la notar ContSters359110 ContSters359110 verisoara mea spune ca are de la unchiul meu( tatal ei inca in viata) imputernicire de la notar , cum ca, poate sa vanda un teren parte a unchiului meu. ... (vezi toată discuția)
Obligativitatea respectarii dreptului de preemtiune al vecinilor la incheierea contractului de vanzare cumparare teren agricol in 2014 dmd75 dmd75 in urma cu ceva luni ,in media,a fost o discutie aprinsa cu privire la conditiile ce trebuiau sa fie indeplinite pentru a incheia un act de vanzare cumparare ... (vezi toată discuția)