avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 900 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Magazin online
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Magazin online

Buna ziua , constat de oarecare vreme ca nu mai primesc comenzi noi in magazinul meu online AVON . Intrebarea este de ce se poate implica managerul local in comenzile mele atat timp cat totul este o activitate a firmei mele , deci privat , fiscalizat , si as dori sa stiu daca penalitatile in cazul intarzierii platii facturii catre AVON sunt legale .
Va multumesc anticipat !!!

Alte discuții în legătură

Magazin online Adyonela Adyonela Buna seara. S-a deschis un magazin online pe PJ \\"X\\". In acest magazin sunt produse de la 3 firme: \\"X\\", \\"Y\\", \\"Z\\". Daca o persoana comanda ... (vezi toată discuția)
Problema cu reteaua avon ioniboni ioniboni Buna ziua. Intampin urmatoarea problema: M-am inscris in cadrul retelei Avon avand calitatea de reprezentant. Persoanele nou inscrise trebuie sa realizeze 4 ... (vezi toată discuția)
Perceperea de penalitati pentru neplata factura serviciu transport isabelarusu isabelarusu Buna ziua, Solicit opinie cu privire la urmatoarea solutie pentru a avea baza pentru perceperea de penalitati de 1%/ zi de intarziere in cazul in care nu se ... (vezi toată discuția)