avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 848 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Contestatie amenda si scoaterea atutorismului vandut ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Contestatie amenda si scoaterea atutorismului vandut de pe numele meu in evidenta Serviciului de Inmatriculari auto

Va salut.In 2011 am vandut o masina unei firme,am radiat autoturismul fiscal dar nu am mers si la Inmatriculari Auto,crezand ca este doar obligatia cumparatorului.Am pastrat contractul de vanzare cumparare.Problema e ca intre timp firma a dat faliment si nu pot contacta pe nimeni,iar masina a fost surprinsa in Orasul Medgidia stationand in dreptul indicatorului Oprirea interzisa.Am primit acasa un PV de contraventie de 210 lei si 2 puncte.In concluzie firma nu a inmatriculat masina circuland tot pe numele meu Ce sanse am sa scap de situatia asta sa nu mai am necazuri pe viitor,si cum contest amenda?Va multumesc.
Ultima modificare: Marți, 5 Aprilie 2016
gabi_br.ro, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 21:45, 5 Aprilie 2016
Puteti formula plangere contraventionala impotriva PV in termen de 15 zile de la comunicarea acestuia la judecatoria responsabila locatiei unde a fost constatata si consemnata contraventia

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere autoturism vanan vanan am vandut un autoturism Dacia 1310 printr o firma specializata de vanzare-cumparare autovehicule . Firma mi a dat contract de vanzare cumparare si Certficat ... (vezi toată discuția)
Radar crystynac crystynac Buna ziua! Cineva circula cu masina depasind viteza legala.In acel moment pe banda opusa circula o masina de politie cu radarul pornit.Care sunt urmarile?Va ... (vezi toată discuția)
Amenda rovigneta gianantina gianantina Dragi colegi, am primit acasa un proces verbal prin care am fost amendata ca am condus autoturismul fara rovigneta. Masina in acel moment era vanduta conform ... (vezi toată discuția)