avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1113 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... POT DESFASURA MAI MULTE ACTIVITATI CA PFI?
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

POT DESFASURA MAI MULTE ACTIVITATI CA PFI?

am inregistrat un PFI cu activitare principala asistent in brokeraj ,pentru ca am obtinut si un atestat de administator imobile de la primarie , pot sa desfasor si activitate de administator asociatie de proprietari cu acelasi CIFcu contract de prestari servicii ?
Cel mai recent răspuns: mioara_gheorghe , utilizator 23:18, 5 Aprilie 2016
Nu. Pentru celelalte activitati trebuie sa va inregistrati la O.R.C., dar va trebui sa o adaugati si pe cea de asistent in brokeraj. Nu puteti functiona si cu P.F.I. si cu P.F.A. Ori una, ori alta.

Pe P.F.I. se poate desfasura o singura activitate.

Daca inregistrezi o P.F.A. sau similare la O.R.C. poti desfasura mai multe activitati. Altfel, nu!
Ultima modificare: Marți, 5 Aprilie 2016
Iulian MANEA, Contabil
MULTUMESC

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Managerul de proprietate Marin Badea Marin Badea -poate lucra cu contract de prestari servicii?, fara a fi p.f.a.,a.f.,i.m.m.? Multumesc (vezi toată discuția)
Inregistrarea asistentilor in brokeraj/ a agentilor in asigurari ellla_ ellla_ Va pun in discutie o problema de care m-am \"lovit\" : agentii si asistentii in brokeraj in asigurari, care pana acum ceva vreme se inregistrau ca PFI la ... (vezi toată discuția)
Vreau sa infiintez un pfa pentru broker in asigurari Jeremy Jeremy 1. Ce taxe si impozite platesc catre stat daca eu ca titular al PFA-ului dupa cel infiintez, mai lucrez intr-o institutie care plateste contributiile catre ... (vezi toată discuția)