avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 479 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Medierea - domeniu de aplicare şi ... Incompatibilitate
Discuție deschisă în Medierea - domeniu de aplicare şi aspecte juridice

Incompatibilitate

Buna ziua. Un mediator autorizat poate indeplini si functia de consilier local al unei primarii, sau se afla in stare de incompatibilitate? Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Birou mediator jr.RODICA COJAN , Mediator 05:38, 9 Aprilie 2016
Atata timp cat nu mediati conflite care aduc atingere votului dv exprimat in consiliul local, eu opinez ca nu sunteti in incompatibilitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ani, incompatibilitatea consilier57 consilier57 Un consilier local care a fost desemnat de catre primar sa-l reprezinte in Consiliul de administratie al scolii din localitate . In conditiile in care acest ... (vezi toată discuția)
Coonsilierul personal al primarului este incompatibil cu functia de administrator al unei societati private? Mihail_Alex Mihail_Alex Buna Ziua! Functia de consilier personal al primarului este incompatibila cu functia de administrator (100%) al unei societati private? Mentionez ca societatea ... (vezi toată discuția)
Atributii primar interimar mgeorge007 mgeorge007 Buna ziua. As dori raspuns la o intrabare legata de urmatoare situatie: In urma decesului Primarului ales, viceprimarul preia functia primarului. In ... (vezi toată discuția)