avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1090 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Poprire pe salariu / executare silita bunuri
Discuție deschisă în Executare silită

Poprire pe salariu / executare silita bunuri

Buna ziua ! Am primit o instiintare de poprire pe salariu , si am fost informata si de cei de la societate. Spuneti-mi va rog, daca s-a infiintat aceasta poprire pe salariu, mai pot sa-mi execute silit bunurile , in masura in care datoria nu este foarte mare ( 8500 lei)? Si daca toate bunurile sunt pe sot ? Si eu cum trebuie sa procedez in acest caz?Va rog sa ma ajutati cu un raspuns.Multumesc.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:15, 7 Aprilie 2016
Bunurile imobile se executa numai pentru datorii mai mari de 10.000 lei.
Probabil o sa va tot ia din salariu.
Daca bunurile sunt pe numele sotului, nu au cum sa le execute.
multumesc pt raspuns. Eu trebuie sa mai iau legatura cu ei acum, sau astept sa-mi opreasca din salariu?
Nu aveti de ce sa luati legatura decat daca vreti sa platiti sau sa le propuneti o intelegere de plata, sa platiti mai repede, in acest caz, executarea se poate suspenda.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita malidumitru malidumitru Daca am poprire pe salariu atat eu cat si sotul meu adica 1/3 din salariu in valoare de 950 de lei pe luna , imi mai poate executa silit apartamentul . ... (vezi toată discuția)
Executare silita- forme executare alexa1305 alexa1305 Am si eu o mare problema.Am o poprire pe 30% din salariu de la una din bancile la care sunt restanta.Acum am primit un \\"avertisment privind declansarea ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, dacă am o amenda primita în starea de urgenta în ... Robert Ion Robert Ion Buna ziua, dacă am o amenda primita în starea de urgenta în valoare de 10.000 ron și nu am posibilitatea sa o achit. Îmi poate pune poprire pe cont? Și ... (vezi toată discuția)