avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 535 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... CMR la dosar de inmatriculare auto
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

CMR la dosar de inmatriculare auto

Buna ziua , multumim ca existati !
Pentru inmatricularea auto unele orase din RO cer la dosar in cazul masinilor aduse din UE document CMR de transport / declaratia celui care a adus masina in tara sau alte asemenea . Exista sprijin legal pt aceasta cerinta ? Mi se pare un abuz asupra mea din partea autoritatilor sa imi ceara sa fac eu un abuz ( lipsit fiind de orice calitate ) cerand vechiului proprietar declaratii despre ce a facut el cu masina pe perioada cat a fost proprietar . Va multumesc !

Alte discuții în legătură

Auto din 2001 inmatriculat in ro in 2006 nu o pot inscrie pe numele meu. dvm dvm Salut.Am si eu o mare problema.In decembrie 2013 am cumparat un opel agila inmatr.in Ro in 2006.Am fost la rar pt. emisia de noxe care nu era trecuta in carte ... (vezi toată discuția)
Taxa auto nicu100 nicu100 am cumparat un autoturism nou in 2011 se poate recupera taxa auto va multumesc (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto ContSters331936 ContSters331936 Buna ziua. Am achizitionat si eu de curand o masina de la un tip care a adus-o pe platforma din Austria mentionez ca masina nu are numere. Trebuie sa dea o ... (vezi toată discuția)