avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 823 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Recuperare permis retinut
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Recuperare permis retinut

Mi-a fost retinut permisul acum 2 ani si jumatate pentru conducere sub influenta alcoolului. Dosarul este inca la politistul care cerceteaza cazul. Am doua intrebari.

1. Imi pot cere permisul inapoi acum, pe perioada cercetarilor, avand in vedere ca este doar retinut pe o perioada nedeterminata, nefiind inca anulat?

2. Daca nu pot recupera permisul romanesc, pot obtine un permis in UK fara a-l da la schimb pe cel romanesc, acum cat inca nu imi este anulat?

Alte discuții în legătură

Permis de conducere suspendat in uk Alexx12 Alexx12 Buna ziua , am si eu o intrebare . Dacã mi-a fost suspendat dreptul de a conduce in Anglia , pot conduce in Romania ? Tin sã precizez cã permisul era ... (vezi toată discuția)
Schimbare permis anulat Dan121212 Dan121212 Buna ziua. Am o întrebare la care nu ii prea găsesc raspuns. In urma cu 2 ani am produs un accident sub influența alcoolului. Permisul de conducere mia fost ... (vezi toată discuția)
Cercetat pentru conducerea sub influenta alcoolului si vatamare corporala din culpa marem marem Salut. In urma cu 1 saptamana, un prieten, sofer pe tir a avut un accident. Din evenimentul rutier a rezultat doar pagube la autovehicul si el a scapat doar cu ... (vezi toată discuția)