avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 746 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Inregistrari video Politia locala
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Inregistrari video Politia locala

Buna seara!

Intr-o intersectie unde exista camere , pentru cat timp sunt pastrate inregistrarile ? ( in intersectie aflandu-se trei camere pe trei stalpi diferiti ) . Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: airam2 , utilizator 07:55, 7 Aprilie 2016
De regula datele stocate se pastreaza intre 1-3 luni
Partea interesata sa probeze o situatie de pe drumul public unde exista instalata camera de supraveghere poate solicita oficial in termen de 24 h de la producerea evenimentului punerea la dispozitie a datelor stocate
Sunt cazuri in care datorita uzurii sistemelor de stocare ,a conditiilor meteo,inregistrarile nu sunt lizibile,nu ofera imagini de calitate
Multumesc pentru raspuns, ynocentta !

Situatia este putin diferita, pe 21.I mi-a fost incheiat un proves verbal pt trecerea pe culoarea rosie si de fapt am trecut pe galben; masina politiei nu avea radar si facea parte dintr-o alta poveste;
Am realizat plangerea impotriva PV si am cerut inregistrarile video de la camerele din intersectie; inregistrari ce la prima intalnire din martie nu au fost aduse,iar la a doua "intalnire" a fost depusa o scrisoare din partea politiei conform careaia "nu au de unde sa le aduca, fiind stocate doar pentru 30 de zile".
Avand in vedere ca le-am cerut inregistrarile din momentul deschiderii dosarului si au tot amanat acest lucru, este pertinenta "scrisoarea lor"?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie suspendare permis rebigam rebigam Buna dimineata, In aceasta seara mi-a fost suspendat permisul pe motiv ca as fi trecut pe culoarea rosie a semaforului (Bucuresti intersectia ... (vezi toată discuția)
Permisul de conducere geobotosani geobotosani Cu respect! Am si eu o mica problema.Cine cunoaste suceava si este sofer stie de intersectia dintre soseaua BurdujenI cu Uniri in sens giratoriu ,acolo este ... (vezi toată discuția)
Plangere contraventionala - permis suspendat pentru ca am trecut pe rosu acomputers acomputers Buna ziua, Mai jos voi prezenta scrisoarea (nu e in forma finala) ce urmeaza sa o depun la judecatorie pentru contestatie. Subsemnatul XXX, nascut la data ... (vezi toată discuția)