Cateva intrebari legata de aceasta ordonanta de plata si consecinte, insa mai intai o mica povestioara.
Anul trecut am cumparat o companie, nu aducea/aduce venituri foarte mari ba chiar pot fii comparabile cu cele ale unui angajat. Intre timp am mai primit o oferta de a manageria un restaurant.
Ideea este ca le-am manageriat prost pe amandoua.
Restaurantul l-am inchis dupa primele 5 luni de activitate cu o datorie de aprox. 10000 de lei. Aceasta datorie a fost platita de catre Administratorul companiei insa cu conditia ca in termen de 6 luni sa-i restitui banii.
Din profitul pe care-l aveam de pe prima companie, nu am reusit sa strang acesti bani, insa eram amenintat cu judecata.
Astfel ca in schimbul acelei sume de bani i-am oferit administratorului produse publicitare pe care le-am cumparat insa nu le-am platit.
In momentul de fata tipografia de la care am cumparat pliantele au deschis un proces impotriva companiei mele iar articolul este "ordonanta de plata - OUG 119/2007 / art.1013 CPC ".
Ceea ce am facut eu se poate numi delapidare?
La sfarsitul procesului ce mi-se poate intampla?
Tin sa mentionez faptul ca doresc sa platesc acei bani insa as avea nevoie de un termen de aproximativ 4-5 luni.
OUG119/2007 si art.1013(1014)NCPCse refera la recuperarea pe cale civila,prin procedura ordonantei de plata, in aceste acte normative nu este nimic penal.