avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 732 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Timp liber şi ocupaţii cu care ... Editia de Weekend a Avocatnet.ro - ce ati dori sa ...
Discuție deschisă în Timp liber şi ocupaţii cu care îl putem umple

Editia de Weekend a Avocatnet.ro - ce ati dori sa cititi?

Ce anume ati dori sa cititi in editia de week-end a avocatnet.ro? Noi ne gandim sa dezvoltam o editie speciala, in fiecare week-end. Cateva articole care sa abordeze aspectele legate de viata noastra normala, dincolo de afaceri si de serviciu.

Printre ideile pe care voiam sa le urmam:
- discutii cu medicii despre anumite afectiuni des intalnite in societatea moderna (lipsa unor minerale si vitamine, diferite tipuri de boli profesionale, etc)
- jurnale de calatorie
- prezentarea unor oameni / locuri sau idei interesante, care sa ofere publicului cititor motivatia de a vedea mai ales partea buna a vietii.

Ce parere aveti? Ce anume credeti ca ar putea fi inclus cu succes intr-o editie de week-end a unui cotidian orientat spre afaceri, asa cum este Avocatnet.ro?

Multumim anticipat pentru idei.

PS
Daca aveti experiente proprii pe care doriti sa le impartasiti publicului Avocatnet.ro, va invitam sa ne trimiteti materialele in cauza la adresa redactie@legalnet.ro. Promitem sa publicam cele mai bune materiale.
Cel mai recent răspuns: ContSters98251 , utilizator 00:17, 24 August 2009
De acored si eu cu toate propunerile. Dar ,daca se poate, ar fi bine sa existe si niste link-urifoarte utile, de exemplu: posta romana (pt. coduei postale), BNR,( pt. cursul valutar), etc.
Ce ziceti?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sugestie: topicul pentru copiii nostri Gratiela Ratiu Gratiela Ratiu Poate e putin nepotrivit pentru acest forum :\">, totusi indraznesc sa vin cu o sugestie. De fapt sugesia este a baiatului meu de 12 ani, care stand pe langa ... (vezi toată discuția)
,,forumistii au talent " ContSters181996 ContSters181996 Asa cum am anuntat ceva mai devreme in sectiunea ,,epigrame\", am hotarat , impreuna cu cei care doresc sa-si exerseze talentul literar ( in versuri) , sa ... (vezi toată discuția)
Bine v-am regasit! stelarman stelarman vad ca e din nou liniste pe aici. incurajat de \"succesurile\" si aprecierile obtinute pe acest forum,am trimis cateva epigrame la concurs,la slatina la ... (vezi toată discuția)