avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 345 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Tva la incasare
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Tva la incasare

revin cu intrebarea si va rog sa ma ajutati cu un sfat.Am o factura de cumparare a unui mijloc fix de la un furnizor care practica tva la incasre.Factura este emisa in noiembrie 2015.Plata o fac esalonat in 18 rate lunare conf.contract, tva a fost inregistrata in noiembrie in contul 4428.Cand tva devine exigibila si o pot inregistra in cont 4426?
Cel mai recent răspuns: miraj , utilizator 07:45, 11 Aprilie 2016
pe masura ce faci plata ratelor adica la fiecare rata se trece in 4426 suma tva aferent ratei respective

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tva la incasare zizi-mariana zizi-mariana am o factura de cumparare a unui mijloc fix din 03.11.2015 de la un furnizor care este platitor de tva cu tva la incasare.Plata o fac esalonat in 18 rate ... (vezi toată discuția)
Cota tva zizi-mariana zizi-mariana revin cu aceeasi problema o factura de la un furnizor cu tva la incasare din noiembrie 2015, tva 24%,factura o platesc esalonat in 18 rate, am inteles ca trec ... (vezi toată discuția)
Achizitie mijloc fix JENIFER JENIFER S-a achizitionat de la Romtelecom un laptop in 36 rate (rata lunara cu tva 90 lei).Pe factura apare asa: -servicii de telefonie 162.03-tva 38.89 -laptop ... (vezi toată discuția)