avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1121 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... recalculare pensie
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

recalculare pensie

Buna ziua. Sunt pensionar si lucrez ca administrator imobil. Am depus adeverinte cu veniturile realizate ca administrator la casa de pensii si am primit decizie cu stagiul marit dar fara nici o diferenta la valoarea pensiei. Am intrebat de ce si mi s-a spus ca dupa primirea pensiei prin posta sa fact contestatie in instanta pentru a se lua in calcul adeverintele aduse - veniturile brute. Totodata am depus adeverinte cu grupa a II de munca cu 22 ani lucrati in grupa a II, am intrebat de recalculare conform grupei raspunsul a fost ca dupa 2 ani, se vaface recalcularea. S-a procedat corect in cazul meu cu recalcularea pensiei ?

Alte discuții în legătură

Calcul pensie- gr a 2 de munca ElenaVartic ElenaVartic Pe decizie din 12.2008 are 41 ani, 16 zile stagiu total, cu punctaj de 0.91173, pensie 624 din 01.01.2009, 19 ani, 3 luni si 22 zile grupa a doua de munca- ... (vezi toată discuția)
Calcul punctaj grupa munca Simona222 Simona222 Va rog sa imi spuneti daca s-a calculat corect punctajul pentru stagiul adaugat. Mentionez ca adeverinta pentru grupa 2 munca a fost obtinuta si depusa doar ... (vezi toată discuția)
Relatii calcul pensie tedy tedy cu respect, pe data de 01-02-2008 am fost pensionat pe caz de boala profesionala.varsta la care s-a ivit invaliditatea a fost de 50 ani 1 luna 18 zile.Stagiul ... (vezi toată discuția)