avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1080 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Dosar clasat accident auto cu victime
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Dosar clasat accident auto cu victime

Buna seara,
Am primit ordonanta de clasare a dosarului penal fara nici o masura colaterala dupa 6 luni de la data accidentului auto soldat cu victime. Victimele nu au depus plangerei deoarece nu au necesitat zile de ingrijiri medicale. Va rog sa ma ajutati, doresc sa stiu daca se aplica prevederile OG 2/2001 art 13, respectiv au trecut mai mult de 6 luni de la data savarsirii faptei? Mi se mai poate retine permisul cf Ordonantei 195/2012 art 103 alin c sau fapta s-a prescris? Multumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Retinerea permisului de conducere dapetria dapetria Buna ziua. As dori sa aflu daca in cazul unui accident rutier minor, dar soldat cu victima care a necesitat investigatii medicale (radiografii) si mica ... (vezi toată discuția)
Art. 48 conducătorul de vehicul trebuie să respecte regimul ... fsiarazvan fsiarazvan Art. 48 Conducătorul de vehicul trebuie să respecte regimul legal de viteză şi să o adapteze în funcţie de condiţiile de drum, astfel încât să ... (vezi toată discuția)
Depunere plangere, cat timp are dispozitie victima unui accident alexandru_cc2 alexandru_cc2 cat timp are la dispozitie victima unui accident de circulatie pe trecerea de pietoni sa depuna plangere penala impotriva autorului? (vezi toată discuția)