avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 976 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Convocare AGA conform noului cod civil
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Convocare AGA conform noului cod civil

Care sunt articolele dedicate profesionistilor, in noul cod civil? Daca legea societatilor comerciale a fost abrogata, unde mai regasim de exemplu, (daca mai exista) articole privind cine si cum poate convoca AGA? Are Art. 195 din L 31/1990 echivalent in noul cod civil ?

Alte discuții în legătură

Dispare "specialia generalibus derogant " pentru actele normative in vigoare la 1 octombrie 2011? ContSters214341 ContSters214341 Dupa cum stiti, Legea 71/2011 articol ultim, pct bb) prevede ca se abroga : \" orice alte dispozitii contrare chiar daca acestea sunt cuprinse in legi ... (vezi toată discuția)
Aga la srl , la cat timp se poate convoca o noua aga daca la prima convocare nu s-au prezentat toti asociatii sorin_bv sorin_bv Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti la cat timp se poate convoca o a doua AGA la un SRL, daca la prima AGA nu au fost prezenti toti asociatii? Va rog daca se ... (vezi toată discuția)
Nr convocari ordinare si extraordinare intr-un an calendaristic casanova casanova Am studiat legea 31 - legea societatilor comerciale si nefiind de profesie juridica nu stiu a interpreta cutuma . Cu oazia aprobarii situatiilor financiare ... (vezi toată discuția)