Art.27alin. b) din lg 230/2007 spune ca A.G. adopta, modifica sau revoca hotarari. In situtia in care o AG a asociatiei de proprietari hotaraste altfel in privinta aceleiasi chestuni decat hotararea luata intr-o AG anterioara si desi nu a fost supusa in prealabil la vot adoptarea revocarii acesteia, se considera cf. C civ., in acest caz ca hotararea noua(revoca) anuleaza automat pe cea veche ?
Poate nu am fost suficient de clar Precizez, noua hotarare a fost votata in AG dar fara ca inainte sa se fi procedat tot prin vot la revocarea vechi hotarari luata in AG anterioara.
Codul Civil nu face nicio referire la astfel de situatii ... insa daca facem o analogie cu adoptarea actelor normative , atunci putem spune ca a intervenit abrogarea tacita a vechii hotarari.
Am intrebat , daca raportat la C civ. se poate trage concluzia ca nu este necesara procedura revocarii vechi hotarari pentru a putea trece la procedura de adoptare a noii hotarari in AG.
Cum sa procedam?
kuriaky
La adunarea generala reconvocata a membrilor asociatiei de locatari, am dorit demiterea actualului presedinte al asociatiei. Acesta nu vrea sa demisioneze ... (vezi toată discuția)