avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 407 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Taxa anuale Firma Offshore
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Taxa anuale Firma Offshore

Buna ziua,
Poate reusiti sa ma ajutati cu un sfat, multumesc anticipat:
-am infiintat in 2014 o firma offshore in Seychelles si ulterior mi-am deschis un cont bancar in strainatate, mentionez ca nu am activitate in Romania. Primesc banii de la Google, Adsense etc. Persoana care m-a ajutat cu infiintarea firmei si la care plateam taxele anuale nu mai este de gasit, nu rapunde la telefon , email, am fost si la sediu lui din Brasov...pur si simplu a disparut. Banca la care am deschis contul imi cere sa fac dovada ca mi-am platit taxele anuale, iar firma exista inca.. imi cer doua acte: Certificatul de good standing si procura pentru 2015-2016, pe care nu stiu de unde pot sa le obtin...pana acum mi le procura cel care mi-a infiintat firma. Daca nu le prezint pana la 1 iunie imi inchid contul bancar, am bani blocati in cont. Cum ar trebuie sa procedez, s-a mai confruntat cineva cu acesta problema? multumesc
Cel mai recent răspuns: dora1972 , utilizator 10:19, 14 Aprilie 2016
taxele anuale le puteti achita si prin intermediul altui agent care infiinteaza companii in Seychelles, la fel se intampla si cu obtinerea de documente.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Paradisurile fiscale si infiintare firma off-shore Monica Baiceanu Monica Baiceanu Imi poate impartasi cineva din experienta infiintarii unei firme intr-un paradis fiscal, off-shore, sau alte detalii cunoscute? In perioada asta fiscal ... (vezi toată discuția)
Societatea comerciala cu actionar majoritar o firma offshore roxel roxel vreau sa infiintez o societate comerciala care o sa aiba ca actionar majoritar o firma offshore, ma poate ajuta cineva cu ce acte ar trebui sa am pentru firma ... (vezi toată discuția)
Cum pot sa imi mut afacerea pe o firma offshore? Amandineig Amandineig Va salut, Mi-a intrat in cap ideea sa imi deschid o firma offshore...problema este ca nu prea am habar cu ce se mananca astea, asa ca ii rog mult pe cei ... (vezi toată discuția)